Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
01 de març del 2024
Torredembarra posa en marxa ‘Ocell de Foc’, un nou servei d’atenció a joves amb patiments emocionals o problemes de salut mental lleus
El programa s’oferirà en divendres alterns fins a finals d’any, de 16h a 19h a la Biblioteca de Baix a Mar
Els joves de Torredembarra entre 16 i 30 anys amb patiments emocionals o problemes de salut mental lleus compten, a partir d’aquest divendres 1 de març, amb un nou servei d’atenció. Es tracta del programa ‘Ocell de Foc’ que ha posat en marxa el Pla Educatiu d’Entorn de la vila amb la col·laboració de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

El que proposa la iniciativa és que els joves que s’hi interessin puguin conversar individualment amb integradors socials, que a la vegada els acompanyaran en l’època de canvis que viuen.

Aquest servei s’oferirà en divendres alterns fins a finals d’any, de 16h a 19h a la Biblioteca de Baix a Mar. És recomanable demanar hora al telèfon 636 25 63 94 o al correu tarragones@ocelldefoctac.org per garantir una atenció personalitzada.

El programa ‘Ocell de Foc’ és finançat per la Direcció General d'Economia Social i Solidària del departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla