Notícies
23 de juny del 2015
Tot a punt a Altafulla per celebrar la revetlla de Sant Joan
Enguany la festivitat repeteix escenari a la plaça Consolat de Mar, i ofereix una proposta alternativa a la plaça Martí Royo
L’arribada de la Flama del Canigó donarà el tret de sortida aquest dimecres al vespre a la revetlla de Sant Joan d’Altafulla. L’Ajuntament ha decidit repetir escenari per segon any consecutiu. Habitualment, la celebració té lloc un any a dalt al poble, i l’any següent a Baix a Mar. L’any passat la festivitat es va celebrar al Barri Marítim, i en aquesta ocasió seria el torn de la Vila Closa. Tres restauradors de la plaça Martí Royo, però, van plantejar al consistori la possibilitat d’organitzar una revetlla pròpia conjunta a la mateixa plaça. Davant d’aquesta proposta i tenint en compte la bona resposta que va tenir la iniciativa a Baix a Mar en la passada edició, des de la Comissió de Festes han decidit repetir a la plaça Consolat de Mar. La regidora responsable de l’àrea, Alba Muntadas, ha explicat que tornaran a oferir una botifarrada popular amb coca i cava, i ball amb l’orquestra Tangara.

A la Flama del Canigó, la seguiran la tradicional lectura del manifest, i enguany seran els Diables Petits els encarregats d’encendre la foguera, a partir de les 10 de la nit a la plaça Consolat de Mar. El responsable del grup, Jordi Andreu, ha explicat que la majoria d’infants que en formen part s’estrenaran aquest vespre. Recentment han incorporat deu membres, i a hores d’ara ja en són una seixantena.

La revetlla de Sant Joan serà la primera celebració que encapçalada la nova regidora Alba Muntadas, qui lidera l’àrea de Festes, conjuntament amb la regidor de Joventut i Cultura, encapçalada en aquest cas per Jordi Molinera. Muntadas ha explicat que es tracta de regidories “molts transversals en què el treball conjunt és molt important, així com també ho és la participació de les entitats”.

En els propers dies està previst que es renovi la Comissió de Festes, en què volen que també hi prenguin part un membre de cada entitat, i persones a títol individual que tinguin ganes d’aportar el seu granet de sorra.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Jordi Andreu, responsable del Grup de Diables Petits
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla