Notícies
Foto: Mossos d'Esquadra
12 de febrer del 2024
Tres detinguts en el desmantellament de quatre punts actius de venda de cocaïna a Tarragona
L'operatiu conjunt dels Mossos i la Guàrdia Urbana ha permès intervenir 140 grams de cocaïna en roca i més de 30.000 euros
Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona ha permès detenir aquest passat divendres tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els arrestats són dos homes de 33 i 45 anys i una dona de 42.

Segons han informat els Mossos, en l'actuació s'han desmantellat quatre punts actius de venda de cocaïna a la ciutat “molt actius” i intervenir 140 grams de cocaïna en roca i més de 30.000 euros en efectiu. Es calcula que la droga tindria un valor de venda al detall d'uns 10.000 euros.

El cas es va iniciar el gener arran d'unes informacions que feien sospitar que els responsables d'un bar del barri de Sant Pere i Sant Pau utilitzaven l'establiment per traficar amb cocaïna. Durant la investigació, agents de paisà dels dos cossos policials van fer diverses vigilàncies i controls a tres immobles i un local, on van constatar que no paraven d'entrar i sortir persones consumidores. Així, els policies van esbrinar que els investigats utilitzaven dos dels domicilis per emmagatzemar la droga i amagar els diners obtinguts de la venda. Per tot plegat, van sol·licitar al jutjat l'ordre per entrar a tres pisos i un bar.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla