06 d'octubre del 2017
Tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla
Des d’aquest divendres i fins el 22 d’octubre, una desena de restaurants del municipi inclouen a les seves cartes aquest producte, amb menús que van dels 20 als 33 euros
Tardor i garrofa tornen a anar de la mà en una nova edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla. És el segon any consecutiu que la regidoria de Comerç i Consum aposta per aquest producte com a fil conductor, que permet donar-los un caire diferenciador i un atractiu especial. N’ha destacat alguns detalls el regidor responsable, Jaume Sànchez.
Des d’aquest divendres i fins el 22 d’octubre, una desena de restaurants del municipi inclouen a les seves cartes menús en què la garrofa té un pes important. Canalons, arròs, carbassons farcits, pollastre, estofat, galetes, pastissets, panacota, coca, o bombons, són algunes de les propostes que s’hi podran trobar durant tots aquests dies. Tot, amb un toc de garrofa. El preu dels menús oscil·la entre els 20 i els 33 euros.
Els restaurants participants són el Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar Cal Vitali, Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre, Marítim Beach Club, La Toque, Costa Dorada, El Mercadet, Lola Bistro, i l’Hotel Yola - Restaurant El Tiberi. Enguany, el padrí de les Jornades és el xef Jordi Guillem.
Més enllà d’aquests àpats tan apetitosos, els comensals també podran participar en un concurs de fotografia 2.0, tant a Facebook, com a Twitter i Instagram amb l’etiqueta #garrofa2017. D’entre totes les imatges, se n’escolliran les tres millors, que seran obsequiades amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants de les jornades.
El dinar o sopar tindrà validesa fins al 31 de desembre d’aquest mateix any. Les persones premiades es donaran a conèixer el 7 de novembre al portal web de l’Ajuntament d’Altafulla.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum