Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
06 d'agost del 2020
Tret de sortida al 33è Festival Internacional de Música d'Altafulla
El concert inaugural a la plaça de l'Església va comptar amb la complicitat d'un elevat nombre de veïns i visitants que no es van voler perdre la cita
El concert de l'Operetta Vienesa, amb Robert Lehrbaumer (piano), Katrin Targo (soprano) i Julian Henao (tenor) ha servit aquest dimecres per donar el tret de sortida a un Festival Internacional de Música d'Altafulla que assoleix la seva 33a edició amb la solidesa d'un certamen consolidat i amb un públic fidel.

Des del consistori, la regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha valorat positivament la resposta del públic que ha acudit aquest dimecres a la primera cita del FIM i ha destacat l'esforç fet per conjugar l'oferta concertística amb les mesures de seguretat.

Distàncies de seguretat, cadires disposades amb un extra d'espai i l'aforament reduït a un màxim de 185 persones és una de les mesures que són i seran presents en tots els concerts que s'ofereixen en el marc del FIM. Com també ho és la presa de la temperatura a tots els assistents, el gel hidroalcohòlic a l'entrada i l'ús obligatori de mascaretes. Unes mesures que permeten tirar endavant iniciatives culturals amb la màxima prevenció i que suposen un alè d'aire fresc per al sector. És una de les qüestions que Maymó ha destacat també en aquest primer dia de concert, l'aposta del consistori per la cultura, també i, sobretot, en temps de crisi.

Aquesta visió també és compartida per aquells qui aquest dimecres han assistit al primer concert del FIM, com ara una de les artistes de les que podrem gaudir en les pròximes nits culturals d'Altafulla, la cantant Eva Anaya.

Les sensacions d'Anaya, que també podem escoltar per veu d'altres espectadors del concert.

Nit per reivindicar la cultura i per gaudir, simplement, d'una bona estona de música.

El Festival Internacional de Música d'Altafulla continua aquest divendres amb 'Les quatre estacions de Vivaldi', com sempre a la plaça de l'Església a les 22h. Per a aquest concert les entrades ja s'han exhaurit però encara n'hi ha per a la resta. Recordem, concerts que es podran gaudir en diferents dies al llarg de tot l'agost, un total de set. Per a aquests concerts es poden adquirir les entrades als webs altafulla.cat i fimaltafulla.cat. També de manera presencial a l'Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a les pantalles de l'infotactile i una hora abans de cada concert a la taquilla., en cas que encara n'hi hagi de disponibles.
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Eva Anaya, soprano
Assistents al concert inaugural del 33è FIM
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla