02 d'octubre del 2015
Tret de sortida al primer cap de setmana de les VIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla
En aquesta ocasió, els onze restaurants participants dediquen especial atenció al producte local i de proximitat
La vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla afronten a partir d’aquest divendres el seu primer cap de setmana. Una edició de tardor que va donar el tret de sortida el passat dilluns i que s’allargarà fins el proper 18 d’octubre.
Tres setmanes de gastronomia local i mediterrània en què hi participen un total d’onze restaurants del municipi, i que, en aquesta ocasió, dediquen especial atenció al producte local i de proximitat. Hi prenen part els restaurants El Racó del Pozo, el Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar, Bruixes de Burriac, Park, Tapacadabra, Costa Dorada, l’Hotel Yola - Restaurant El Tiberi, l’Hotel-Restaurant Oreneta i la Taverna Ca Carlets.
D’entre els plats que s’hi poden trobar en destaquen la cueta de Vedella del Gaià a la brasa, farcida de botifarra; el lluç de palangre cruixent de patata i sofregit; els canalons farcits de gambes i bolets; l’arròs mar i muntanya; i com a postres, el camí dolç de fruits i cítrics ‘Salvattore Lonbatra’, els núvols de formatge i codony, o bé, la coca de taronja i coulis de fruits vermells. El preu dels menús oscil·la entre els 20 i els 30 euros.
La voluntat de l’Ajuntament és donar a conèixer el municipi a través de la gastronomia.
El padrí d’aquesta vuitena edició és el prestigiós xef Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d’Ulldecona.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum