Notícies
Foto: Mossos d'Esquadra
03 d'abril del 2024
Troben un home mort amb signes de criminalitat en un pis de Torredembarra
De moment no hi ha detinguts, la policia científica analitza l'habitatge i els Mossos d'Esquadra busquen l'arma del crim
Un home ha aparegut mort amb signes de criminalitat a l'interior d'un pis de Torredembarra aquest dimecres. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a les 4h. El domicili on ha aparegut el cos es troba a la zona de Baix a Mar, al carrer Verge del Carme.

Segons ha publicat la periodista de successos Anna Punsí, dos homes s'han presentat a comissaria de matinada amb una advocada i un d'ells ha explicat que havia sentit un soroll al migdia i havia trobat al mort, tapat amb una manta, a la casa.

La Divisió d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona dels Mossos ha assumit el cas, que està sota secret d’actuacions. Segons avança el Diari de Tarragona, l’habitatge en què s’ha produït el crim és un pis okupa des de fa dos anys en què hi viuen tres persones, si bé els veïns asseguren que hi entra i hi surt molta gent.

En declaracions al diari, l’amo d’un comerç de la zona ha assegurat que “els veïns sospiten que tots els que viuen en el pis formen part d’un clan relacionat amb la droga”. Igualment, apunta que són joves d’entre 25 i 35 anys, que “deixen la brossa al mig de la plaça que hi ha al costat, i que ens han amenaçat alguna vegada per uns malentesos”.

La Policia Científica continua analitzant el pis, mentre que els agents busquen l’arma del crim pels voltants. De moment, no hi ha detinguts, com apunta el Diari de Tarragona.

El jutjat d'instrucció 9 d'El Vendrell, en funcions de guàrdia, s’ha fet càrrec de la investigació de la mort de l’home un cop finalitzat el tràmit d'aixecament de cadàver realitzat per la comissió judicial.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla