Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
31 de març del 2023
Turisme organitza diverses activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’
Es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosalia Ciuró, publicat a finals del 2021, destinat a un públic familiar i infantil
L’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat diferents activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’ que es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny. Es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosalia Ciuró, publicat a finals del 2021, destinat a un públic familiar i infantil, que permet descobrir i redescobrir la història, cultura i tradicions del municipi. El programa és el següent:

- Dijous 6 i dissabte 8 d'abril, als jardins de la Casona, a les 17.30h, Contacontes (en català el dia 6 i en castellà el dia 8), a càrrec d'Imma Pujol. De 18h a 20h, tallers infantils del llibre: pinta el clauer de l’àvia Palmira i decora el teu punt de llibre amb flors i colors!

Durant els mesos d'abril, maig, i juny es durà a terme una descoberta dinàmica del llibre en tres espais diferents, de la mà dels protagonistes del llibre: l’Heura, el Nil i els seus amics, amb la narradora Imma Pujol.

- Diumenge 30 d'abril, a les 10.30h: ruta en bicicleta pels camins de pedra seca, on s’anirà explicant el conte i descobrint les flors i el paisatge de garrofers, oliveres i ametllers florits.

- Dissabte 20 de maig, a les 10.30h: ruta a peu per Clarà i els Muntanyans, gaudint d'un paisatge màgic envoltats de dunes i lliris.

- Diumenge 11 de juny, a les 10.30h: ruta a peu pel Roquer i el Far, accedint a l'interior del far i gaudint de les increïbles vistes de la Costa Daurada.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla