Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
31 de març del 2023
Turisme organitza diverses activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’
Es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosalia Ciuró, publicat a finals del 2021, destinat a un públic familiar i infantil
L’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat diferents activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’ que es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny. Es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosalia Ciuró, publicat a finals del 2021, destinat a un públic familiar i infantil, que permet descobrir i redescobrir la història, cultura i tradicions del municipi. El programa és el següent:

- Dijous 6 i dissabte 8 d'abril, als jardins de la Casona, a les 17.30h, Contacontes (en català el dia 6 i en castellà el dia 8), a càrrec d'Imma Pujol. De 18h a 20h, tallers infantils del llibre: pinta el clauer de l’àvia Palmira i decora el teu punt de llibre amb flors i colors!

Durant els mesos d'abril, maig, i juny es durà a terme una descoberta dinàmica del llibre en tres espais diferents, de la mà dels protagonistes del llibre: l’Heura, el Nil i els seus amics, amb la narradora Imma Pujol.

- Diumenge 30 d'abril, a les 10.30h: ruta en bicicleta pels camins de pedra seca, on s’anirà explicant el conte i descobrint les flors i el paisatge de garrofers, oliveres i ametllers florits.

- Dissabte 20 de maig, a les 10.30h: ruta a peu per Clarà i els Muntanyans, gaudint d'un paisatge màgic envoltats de dunes i lliris.

- Diumenge 11 de juny, a les 10.30h: ruta a peu pel Roquer i el Far, accedint a l'interior del far i gaudint de les increïbles vistes de la Costa Daurada.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es