Notícies
17 de maig del 2021
Últim tràmit municipal per poder aprovar definitivament la modificació del POUM a Safranars
S'espera que la Comissió d'Urbanisme de Tarragona, al juny, hi doni el vistiplau i el projecte tingui via lliure per començar a materialitzar-se al 2022
La modificació del Pla d'Ordenació Urbana Municipal d'Altafulla en l'àmbit de Safranars afronta la recta final per ser aprovat definitivament en un termini de poques setmanes. El dia 7 de juny es reuneix la Comissió d'Urbanisme que tindrà sobre la taula l'aprovació d'aquesta modificació de la planificació urbanística d'Altafulla que té una importància cabdal per al desenvolupament futur de la vila, ja que es tracta de l'últim àmbit de creixement que té l'entramat urbà. Abans, però, cal que el plenari municipal aprovi un últim afegit en aquesta modificació, la incorporació d'un informe arqueològic que va encarregar el consistori i que ha estat requerit per Cultura de la Generalitat.

Així les coses, aquest dimarts a les 16h se celebra un ple extraordinari amb aquest únic punt de l'ordre del dia i amb la previsió que tots els grups municipals hi donin el sí, tal com ja van fer en una comissió municipal d'urbanisme prèvia. Ho ha explicat a Altafulla Ràdio el coalcalde de la vila, Jordi Molinera.

Un cop es porti a debat aquest punt i previsiblement sigui aprovat, el document passarà a mans de la Generalitat, en forma de la Comissió d'Urbanisme de Tarragona, per dotar-lo ja de plena validesa per tirar-lo endavant i aplicar els preceptes que s'hi reflecteixen. Previsiblement de les primeres accions que es podran desenvolupar en el marc de la nova planificació urbanística per a Safranars, serà la urbanització de l'espai pel que fa a l'àmbit de titularitat municipal, per exemple amb el dibuix dels carrers o de la gran zona de passeig que es vol crear a tocar de la llera del riu Gaià. Això serà ja, però, a partir de l'any vinent. Aleshores, des de l'equip de govern, esperen que ja es comenci a visualitzar una realitat que, fins ara, només s'ha pogut veure sobre paper.

Com és habitual, el plenari es podrà seguir en directe per Altafulla Ràdio a partir de les 16h i també a través del canal Youtube de l'Ajuntament.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla