Notícies
Foto: Laia Roca
17 de març del 2015
Última setmana per participar a la 8a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada
El certamen se celebrarà del 2 al 7 de juny a Roda de Berà
El proper dimecres 25 de març finalitza el termini d’inscripció i de recepció de produccions per participar en la 8a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el FIC-CAT.

Les categories a concurs són llargmetratge de ficció o animació, que es premiarà amb 3.000 € i un guardó; curtmetratge de ficció, animació o videocreació, amb un premi de 2.000 € i un guardó; documental de qualsevol àmbit i temàtica, amb un premi de 1.500 € i un guardó; videoclip, adreçat a realitzadors i realitzadores de videoclips i a les promotores de música en català en qualsevol gènere i estil musical, que es guardonarà amb un premi de 500 € i un premi; i centres educatius, adreçat a alumnes de primària i de secundària, en qualsevol modalitat i temàtica, a títol individual o col·lectiu, que serà premiat amb un guardó i un lot de material audiovisual.

D’altra banda, es torna a repetir la modalitat del Concurs Jove 48 Hores, que pretén donar una oportunitat a qualsevol realitzador, menor de 35 anys, que hi vulgui participar amb un curtmetratge gravat i editat en un termini màxim de 48 hores i en català. En aquest cas, el període de presentació de treballs serà del 22 al 24 de maig. El premi per al guanyador serà de 500 € i un guardó.

Aquesta vuitena edició del festival se celebrarà a Roda de Berà del 2 al 7 de juny en els recintes del teatre del Casino Municipal i del Casal Municipal ‘Les Monges’.

L’organització del FIC-CAT compta amb el suport de l’Ajuntament de Roda de Berà, i té el patrocini del departament d’Ensenyament, del departament de Cultura i de la Diputació Provincial de Tarragona, així com d'altres entitats públiques i privades que també hi col·laboren.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla