Notícies
Foto: Altacústic
07 de juliol del 2021
Últimes entrades per a l’Altacústic a partir d’aquest dijous a les 10h
El Festival de Música Independent d’Altafulla se celebra del 15 al 17 de juliol a la plaça de l’Església i la plaça del Pou
El primer gran festival de l’estiu a Altafulla, l’Altacústic, està molt a prop. Concretament, queden vuit dies per a la primera de les tres jornades de la present edició, i des de l’organització posen les últimes entrades a la venda aquest dijous 8 de juliol a partir de les 10h.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, ha confirmat a aquesta casa que finalment es col·locaran 185 cadires tant a la plaça del Pou com a la plaça de l’Església. Igualment, ha dit que, a expenses de saber si s’aconseguirà el ple en els vuit concerts, des de l’organització ho tenen tot a punt per acollir el festival.

Els interessats a adquirir alguna de les darreres entrades per als concerts programats, haurà d’entrar a la web www.entradium.com. Tres de les actuacions són de franc i només cal reservar entrada per garantir el control de l’aforament, mentre que els cinc restants tenen un cost de 3 o 5 euros.

L’Altacústic començarà el dijous 15 de juliol amb els concerts de Joana Serrat & The Canyoners, i Daniel Lumbreras. L’endemà serà el torn d’Anna d’Ivori, Joan Colomo i Los Sara Fontán, mentre que el darrer dia clouran el festival Pau Vallvé, Joina i Kids From Mars.

L’edició d’enguany està lligada al Mercat de Música Viva de Vic, que exportarà a Altafulla els concerts de Daniel Lumbreras i Joana Serrat per tal de donar a conèixer els artistes locals més enllà de la comarca d’Osona.

D’altra banda, l’organització ha anunciat que enguany es recupera l’espai de restauració, que estarà habilitat tant divendres com dissabte. El Llagut oferirà una oferta gastronòmica d’arrossos mariners de barca, mentre que Raffa Gelati refrescarà els assistents amb els gelats de la seva ‘gelato truck’.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla