08 de novembre del 2019
Últims dies per gaudir de les XII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla
Fins l’11 de novembre, nou restaurants del municipi ofereixen a les seves cartes menús, plats únics i postres dedicats a les plantes aromàtiques del Baix Gaià
Les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla encaren aquest cap de setmana la recta final de la seva dotzena edició. Una convocatòria la d’aquest 2019 totalment renovada, amb canvi de temàtica i de format. Les plantes aromàtiques del Baix Gaià han agafat el relleu a la garrofa, i la ciutadania no només pot gaudir de menús tancats, sinó que també pot tastar plats únics i postres, fins el proper dilluns 11 de novembre.
Els restaurants les Bruixes de Burriac, El Pozo, Solocomo, El Bruixot, Maritime Beach Club, Costa Daurada, La Taberna del Mar, El Mercadet i Voramar, ofereixen a les seves cartes diverses i variades propostes com ara crema de carbassa amb espígol, vedella estofada melosa, pastisset de la cistella de bolets amb sàlvia i cebeta tendra, pizza individual de xocolata amb menta, o brownie de xocolata amb menta, entre moltes d’altres.
La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, ha animat la ciutadania a gaudir d’aquests darrers dies de la renovada proposta gastronòmica.
Els comensals encara tenen temps també de participar en el ‘Concurs al Plat!’. Un certamen de fotografia que resta obert a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, amb l’etiqueta #aromatiques2019, que escollirà tres imatges guanyadores.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme