Notícies
23 de desembre del 2015
Últims dies per inscriure’s al IV Concurs de Pessebres d’Altafulla
La valoració dels retaules tindrà lloc el 28 de desembre, i el veredicte del jurat es farà públic el dia 30
Aquelles persones que vulguin participar en la quarta edició del Concurs de Pessebres d’Altafulla tenen temps per apuntar-se fins aquest dijous al migdia, si ho fan de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament o bé a la geladeria La Perla. En cas d’inscriure’s per internet, el termini finalitza aquest dimecres al migdia, i s’ha de realitzar a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org. Cal indicar el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.

A hores d’ara ja són una desena les persones que s’hi han inscrit. Una bona xifra, segons la regidora, qui ha destacat la participació infantil donat que enguany s’ha fet difusió del certamen als centres educatius de la vila.

Com en la passada edició, en aquesta ocasió, tampoc s’inclou la categoria ‘Comerços’. El certamen únicament torna a contemplar enguany les categories ‘Infantil’ (fins a 14 anys), amb un primer premi; i l’ ‘Adult’, amb premis per als dos primers classificats.

Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener. El jurat passarà a visitar aquells que estiguin exposats el dia 28 de desembre per valorar-los. En cas de no trobar-hi ningú, els participants quedaran fora de concurs. El jurat valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el 30 de desembre al portal web de l’Ajuntament, a www.altafulla.cat.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla