Notícies
23 de juny del 2015
Un Sant Joan sense pont frena l’optimisme dels pastissers d’Altafulla
El Forn Nogués calcula fer un centenar de coques
Aquest Sant Joan no serà tan positiu com d’altres en el sector gastronòmic. El fet que la jornada sigui entre setmana i no hi hagi pont ha estat un factor determinant per fer unes previsions menys optimistes que en altres ocasions. Al Forn Nogués, al carrer Mossèn Miquel Amorós d’Altafulla, calculen fer al voltant d’un centenar de coques de Sant Joan, si bé hi ha una certa incertesa sobre quantes es podran vendre finalment.

El negoci, que romandrà obert fins dos quarts de 9 del vespre, també ha valorat negativament per als seus interessos com a artesans l’impacte dels grans supermercats. Han afirmat que les coques de crema i pinyons i les de fruita són les que es venen més.

L’estimació dels pastissers de tot Catalunya és de vendre 1,6 milions de coques, la majoria de les quals es comercialitzarà aquest mateix dimarts. Les més sol·licitades, que coincideixen en part amb el cas altafullenc, són les de fruita confitada, crema i llardons.
Una de les responsables del Forn Nogués
Una de les responsables del Forn Nogués
Social
Et recomanem
XLII Festa de l'Olla
11 de maig a les 13:30h al parc del Comunidor
Tiquets: Estanc Pijuan, Forn Nogués, Of. de Turisme i Ajuntament
11è Memorial Dr. Manel Chiva: l'alimentació en la salut del cor
17 de maig a les 18:30h al gimnàs de l'escola La Portalada
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Casal Cultural La Violeta
Temporada de primavera: del 13 d'abril al 27 de juny
Programació i entrades a: www.casalvioleta.cat
Agenda d'activitats d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla