Notícies
Foto: Cedida
07 d'agost del 2020
Una veïna de Creixell i alumna del Roquissar d’Altafulla, entre l’elenc d’una pel·lícula de Santiago Segura
Aquests dies es pot veure a la gran pantalla a la creixellenca, de 8 anys, que participa en la segona part de l’exitosa “Padre no hay más que uno”
El cap de setmana és sempre un bon moment per anar al cinema i si hi trobem algun al·licient més que la pel·lícula mateixa, encara millor. És segurament el que pensaran molts veïns de l’Íngrid, la creixellenca de 8 anys que protagonitza, junt amb Santiago Segura, la seqüela d’un dels films més exitosos de l’any passat, “Padre no hay más que uno”, dirigida pel mateix Segura.

La pel·lícula es va estrenar la setmana passada i ja va camí d’assolir l’èxit de taquilla de la primera part. En aquesta segona tanda de la comèdia, la Íngrid fa un paper secundari, el de la filla d’una dels personatges, interpretats, en aquest cas, per la polifacètica Carmen Alcaide.

La Íngrid va rodar les seqüències on apareixia aquest passat mes de febrer, tot just abans d’esclatar la crisi del coronavirus, que va fer modificar alguns dels plans de rodatge del film. Sortosament, la part corresponent al paper de la jove, va poder enregistrar-se sense problemes.

Com tampoc no hi va haver problemes en la preestrena del film, que es va fer a Madrid i en la que la Íngrid i la seva família van poder desfilar per la catifa vermella, com una estrella més, al costat dels actors i actrius de la peli. Entre ells, Santiago Segura, Sílvia Abril, Toni Acosta i Leo Harlem.

L’actriu de Creixell, per la seva banda, continua centrada en els seus estudis a l’Escola el Roquissar d’Altafulla i assumeix el seu èxit a la gran pantalla amb la naturalitat d’una nena que fa una extraescolar més.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla