Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
31 de maig del 2021
Una vintena de persones gaudeixen de l'estrena a casa del curtmetratge 'Me, a Monster?'
La proposta de Most Wanted Studio ha tingut molt bona acollida, i des del consistori remarquen la importància de fer visible el talent que hi ha a la vila
El curtmetratge 'Me, a Monster?' de la productora amb seu a Altafulla, Most Wanted Studio, per fi s'ha pogut estrenar a casa. Ha estat aquest dissabte al migdia a les antigues escoles Teresa Manero, on els veïns i infants de la vila han gaudit d'aquesta proposta, que prèviament ha recorregut una setantena de països d'Europa, Amèrica i Asia.

La creadora del curtmetratge, Belinda Bonan, reconeix que "sempre és especial que el pugui veure la gent de casa", especialment els nens i nenes, ja que és una proposta pensada per a ells. Per arrodonir l'experiència, s'han habilitat dues taules on els infants han pintat al monstre protagonista, mentre que Bonan explicava als adults com és el procés de creació del film.

La regidora de Cultura a l'Ajuntament d'Altafulla, Gemma Maymó, també ha gaudit de la projecció del curtmetratge. En declaracions a aquesta emissora, ha explicat que el consistori té "el deure" d'apropar el talent que hi ha a casa, com és el cas del que exhibeixen Belinda Bonan i la resta de la productora Most Wanted Studio.

Maymó parla de donar facilitats perquè tant el talent forà com el talent de casa, especialment aquest últim, es pugui mostrar a Altafulla. Igualment, apunta que "ara que es comencen a normalitzar les coses" amb el relaxament de les restriccions sanitàries, i que és moment d'anar recuperant a poc a poc aquesta mena d'activitats amb l'interrogant de "poder replantejar les coses d'una altra manera", ha sentenciat.

La regidora de Cultura no descarta programar una altra projecció si és necessari, ja que la sessió d'aquest dissabte ha estat amb aforament limitat per garantir la salut dels assistents.
Belinda Bonan, directora del curtmetratge 'Me, a Monster?'
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla