Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
10 de juliol del 2024
Villars i Torredembarra celebren el 40 aniversari de l'agermanament i es reprenen els contactes
Una delegació torrenca ha visitat la localitat francesa per marcar l'inici d'una nova etapa de col·laboració i intercanvi entre ambdues poblacions
Villars i Torredembarra celebren el 40 aniversari de l'agermanament entre ambdues localitats. Per aquest motiu, del 5 al 7 de juliol, una delegació encapçalada per l'alcalde de Torredembarra, Vale Pino, va visitar Villars (França) per participar en les festes d'estiu i commemorar aquesta fita històrica.

Aquest aniversari ha estat una oportunitat per reafirmar els llaços que uneixen les dues comunitats des de fa quatre dècades. Ha servit, a més, per reprendre uns contactes més estrets després de la pandèmia, que va interrompre la dinàmica d'activitats continuades. "Aquesta visita marca el començament d'una nova etapa de col·laboració i intercanvi entre totes dues poblacions", asseguren des de l'ajuntament.

Durant l'estada a Villars, s'han posat les bases per renovar les comissions d'agermanament i establir un pla d'acció per als pròxims anys. Els passos a seguir inclouen el desenvolupament d'activitats en l'àmbit social, cultural, esportiu i juvenil, "amb l'objectiu d'obrir més l'agermanament a la ciutadania i fomentar la participació activa de tots els sectors de la comunitat".

Com a part d'aquesta nova etapa, una delegació de Villars visitarà Torredembarra durant la Festa Major de Santa Rosalia. Aquesta visita serà "una oportunitat per continuar amb el diàleg iniciat a la localitat francesa i per consolidar els projectes comuns que s'han acordat
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla